Preferred Suppliers

Lothar van Tilburg van Rennsport (foto werkplaats) is een Porsche-specialist met ongekende topkennis en passie.

Hij weet als geen ander dat Porsches en hun eigenaren één zijn: geen enkele Porsche is hetzelfde. Iedere reparatie of modificatie vereist een andere aanpak.

Sinds 1990 is Lothar van Tilburg gepassioneerd voor de kwaliteit van Porsches en eigenaar sinds 2004 van Rennsport Porsche Breda. Járenlange ervaring en een gezonde dosis drang naar perfectie leidt tot ongekende specifieke kennis en kunde op elk gebied van Porsche onderhoud en reparaties. Naast zijn kwaliteiten is zijn onafhankelijheid zeker één van de redenen dat wij graag met hem werken.

OPC Classics werkt exclusief samen met MP Car Care uit Breda. Porsche staat voor kwalitatief hoogwaardige sportwagens. Daarom hebben wij gezocht naar het beste adres voor cosmetische verzorging van Uw auto. Ron Nemeth, eigenaar van MP Car Care is de beste en daarom vertrouwen wij onze auto’s alleen aan hem toe. Na een visuele controle en een meting van de lakdikte wordt de auto gepolijst tot de lak weer in topconditie is. Lakverzegeling en het aanbrengen van de originele Swissvax maakt de auto weer als nieuw.

< >

Door onze jarenlange ervaring en vakkundige training door Swissvax International zijn wij in staat voor elke situatie de meest geschikte behandelmethode toe te passen.

Uitgangspunt is alleen gebruik te maken van gereedschappen en middelen die de ondergrond weer herstellen. Een speciale polijstmethode zorgt, in combinatie met exclusieve polijstmiddelen, voor een glad resultaat en een ongekend diepe glans. De meeste krasjes worden echt verwijderd in plaats van toegedekt met een glansmiddel. Vervolgens wordt de lak behandeld met één of meerdere lagen van onze exclusieve waxen.

Vervolgens word de lak behandeld met een of meerdere lagen van onze exclusieve waxen. De producten van Swissvax bestaan uit de beste natuurlijke ingrediënten. Door onze speciale methode vergt een Swissvax behandeling minimaal 1 werkdag. Alleen op deze wijze is een prachtig duurzaam resultaat te verkrijgen.

Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw auto. Bel voor een afspraak 06-41789569 en we nemen de tijd om uw auto te inspecteren en uw wensen in kaart te brengen. Hieruit volgt dan een behandelplan en een passende offerte. We weten zeker dat u onder de indruk zal zijn van het eindresultaat!

Een partij waar OPC Classics al jaren graag mee werkt is beëdigd taxateur Jan Augustijn van Augustijn Auto Expertise. Jan: “Begin 1997 ben ik actief gestart met het taxeren van klassieke- en exclusieve auto’s en motoren. Een Porsche is voor mij de meeste complete beleving van ‘autorijden’ en sinds 1992 reed ik dan ook onafgebroken in vele uiteenlopende modellen. Porsche is een merk dat door de jaren heen een eigen gezicht heeft behouden zonder te verouderen. Vanuit de Porsche-wereld ken ik Peter de Pous van OPC Classics. Ik weet nog goed dat Peter zijn eerste klassieke 911 kocht. Het was een auto die een tiental jaren niet gelopen had en ik was vrij sceptisch. Peter is een perfectionist, dus ik zei dat hij met die auto niet gelukkig zou worden. Er was immers veel aandacht nodig om ‘m in een goede staat te krijgen. Peter kocht de 911 tóch omdat hij wist dat hij hiermee iets bijzonders in handen had en dus liet hij de auto met veel geduld en zorg voor authenticiteit restaureren. Sinds die tijd taxeer ik de meeste Porsche’s die bij Peter het pand verlaten; een geruststellende gedachte voor de nieuwe eigenaar. Ze rijden dan vanaf de eerste kilometer met een correct gewaardeerde en verzekerde auto rond. Ik vind dat in mijn beroep vakkennis, mensenkennis, marktkennis, onpartijdigheid én een stukje enthousiasme onontbeerlijk zijn. Daarbij komt dat je zelf ook een ware liefhebber moet zijn. Echter, niet elke liefhebber is een goed taxateur.”

< >